Categorie archieven: Februari

Jong en ondernemend: Fynn bouwt websites en webapplicaties

DE WESTEREEN – Steeds meer kinderen schrijven zich in bij de Kamer van Koophandel met hun eigen bedrijf. Zelf sieraden maken en verkopen, T-shirts bedrukken, met een ijscokar eropuit in de zomer; voor veel kinderen is het ondernemerschap een leuke manier om wat bij te verdienen. Ook De Westereen kent zo’n jonge ondernemer: Fynn Visser.

Jannie Nienhuis van kapsalon Subliem ‘Het welzijn van onze gasten en medewerkers staat voorop’

DAMWÂLD – ‘Meer dan mooi voor jou’ prijkt er sinds begin dit jaar op de gevel van Kapsalon Subliem in Damwâld. En dat is precies de weg die eigenaresse Jannie Nienhuis het komend jaar met haar kapsalons en schoonheidssalon wil inslaan. ,,Subliem draait om meer dan haar en schoonheid, we willen dat ons bedrijf een positieve impact heeft op de wereld om ons heen.”

Stichting NOF Producties presenteert: De Fury fan Dokkum ‘Wy hoopje in spektakelstik del te setten yn septimber’

DOKKUM – Er komt een nieuw theaterspektakel in de Bonifatiuskapel: De Fury fan Dokkum en de kracht fan ferset. Het bestuur van stichting NOF Producties gaat vol frisse moed met de organisatie aan de slag. Van 12 tot en met 22 september is de voorstelling te zien met onder andere Nynke Heeg in de hoofdrol.