Categorie archieven: Oktober

Kantoor van de Rabobank in Damwâld wordt bedrijvencentrum

Damwâld – Het bankgebouw van Rabobank Drachten Noordoost Friesland in Damwâld wordt een bedrijvencentrum. Er is een principeakkoord voor de verkoop van het gebouw met de heer Harm Boelens uit Damwâld. Door in het gebouw een bedrijvencentrum te vestigen krijgt het gebouw een toekomstbestendige invulling. De Rabobank huurt een gedeelte terug van de heer Boelens, hiermee blijft de Rabobank in Damwâld gevestigd.

Met Klean & Sa ben je klaar voor het najaar

Vrolijke gele bladeren aan de bomen, ’s avonds lekker de houtkachel
aan en samen onder een warme plaid op de bank. Met de komst van
het najaar valt er weer genoeg te genieten. Dat geldt zeker ook voor de nieuwe najaarscollectie bij kledingwinkel Klean & Sa in Twijzelerheide. Ytsje Hoekstra en Alie Holtewes kleden je maar wat graag warm aan deze herfst en winter.

Visser Woninginrichting heeft alles in huis

Visser Woninginrichting; de naam prijkt in 2020 exact vijftig jaar op de gevel van het rode bakstenen winkelpand aan de Verlengde Stationsstraat 42 in De Westereen. Wiebe Visser staat als derde generatie inmiddels al weer vijf jaar aan het roer. “Woninginrichting is net als zakendoen een kwestie van gevoel.”

TUIN!, waar ook de natuur nog ervaren kan worden

DE WESTEREEN – Tuincentrum TUIN! Een eldorado voor liefhebbers van bloemen, planten en tuinen. Een centrum dat een gezellige aanblik biedt, met een bijzonder rijk assortiment aan sfeervolle woonaccessoires, om
de trieste en natte herfstdagen, fleur en kleur te geven. Waar de kerst in aantocht is om de koude wintermaanden warmte te geven. Kou en regen, mensen kunnen er slecht tegen, maar voor de natuur zijn het belangrijke elementen in de cyclus van bloeien en nieuw leven bieden.