Categorie archieven: November

Aftellen naar ‘sc Heerenveen een eeuw voetbal’

DE WESTEREEN/HEERENVEEN – Goed nieuws voor iedere voetballiefhebber en in het bijzonder die van sc Heerenveen. Op woensdag 25 november presenteert Heidstra Media in samenwerking met sc Heerenveen een schitterend jubileumboek in het kader van ‘100 jier sc Heerenveen’. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan Foppe de Haan.

Voorpret voor de mooiste tijd van het jaar begint bij TUIN!

DE WESTEREEN – ,,Ik vind kerst de mooiste tijd van het jaar’’, zegt Jan Feenstra van Tuincentrum TUIN!. Hoewel het dit jaar allemaal anders dan anders is verwacht hij dat mensen nog steeds behoefte hebben om het gezellig in huis te maken tijdens de donkere dagen. ,,Misschien zelfs wel meer dan ooit.’’

Sjonger/ferskeskriuwer Onno Loonstra presenteert nieuw album

Krimp. Zo heet het nieuwe album van sjonger/ferskeskriuwer Onno Loonstra (52) uit Ee. ,,Tsjintwur- dich is ‘krimp’ hast in skelwurd, mar ik tink dat it dé oplossing is. Elkenien wol mear en grutter, mar as we no allegearre wat minderje, dan komme we in hiel ein’’, stelt Loonstra. Zijn album is letterlijk klein. Sterker nog, waarschijnlijk is dit het kleinste muziekalbum van Nederland.

RegioBank in De Westereen groeit maar door

DE WESTEREEN – Terwijl veel banken hun vestigingen sluiten blijft RegioBank in De Westereen haar baliefunctie houden. ,,Wij merken dat dit zeer gewaardeerd wordt door onze klanten. Ook al lopen mensen de deur niet meer plat, ze vinden het toch wel prettig om een bank in de buurt te hebben’’, zo stellen Theo Elzinga en Yneke Bruinsma van der Schaaf van de RegioBank in De Westereen. 

Friese zorg heeft hulp nodig!

De Friese zorginstellingen zijn een gezamenlijke campagne begonnen voor het werven van medewerkers voor de zorg. Dit is absoluut nodig omdat er door het coronavirus een groot tekort is aan zorgpersoneel. De oproep geldt voor mensen die niet (meer) werkzaam zijn in de zorg en ook mensen zonder ervaring in de zorg. Aanmelden kan via www.extrahandenvoordezorg.nl.

Stjer; it skitterjend filmdebút fan Emiel Stoffers

DE WESTEREEN – Dat een sensationele filmtrailer het halve werk is, weten ze in Hollywood maar al te goed. Extreme explosies, spectaculaire special effects en onverwachte wendingen doen het altijd goed bij het grote pu- bliek. Het zijn ook exact de hoofdingrediënten in de trailer van de Friese actiecomedy Stjer. Volgend jaar verschijnt het filmdebuut van Emiel Stof- fers op het witte doek. ,,No ja, as wy dan noch nei de bioskoop meie’’, grijnst De Hûnekop-frontman.