Zin in een nieuwe uitdaging? Last van bruisende creativiteit? Weer eens livemuziek meemaken? Of gewoon nieuwsgierig in wat er nu allemaal gebeurt in de voormalige Groen van Prinsterer school?

Zondag 11 oktober kunt u tijdens de Open Dag kennis maken met De Groen Kunst & Cultuur. Met de nodige voorzorgsmaatregelen in verband met corona, zult u ervaren wat er mogelijk is op het gebied van yoga, beeldhouwen, pottenbakken, schilderen enzovoort. Ook vindt u dan alle informatie over cursussen en workshops welke bij De Groen te volgen zijn. Voor de jongsten en de ouderen zijn er zelfs speciale programma’s.

Buiten, op het schoolplein, treden enkele bands op. Dit in het kader van het jaarlijkse evenement ‘Helden van Hjir’ van Friesland Pop. De (semi)akoestische optredens worden verzorgd door Gerard en Compagnie, Noot aan de Man, Déjà Vu en Progress.

Van 12:00 tot 18:00 uur bent u van harte welkom aan de Van Kleffenstraat 5 te Dokkum. De toegang is vrij. U wordt geacht zelf uw mondkapje mee te nemen. Aan de overige corona-richtlijnen wordt gedacht. De Open Dag is een doorlopend programma. U kunt zelf bepalen hoe laat u komt, maar vol = vol.

Meer informatie over De Groen Kunst & Cultuur vindt u op www.de-groen-dokkum.nl en www.facebook.com/degroen.dokkum.5