DE WESTEREEN – Op vrijdagochtend 9 oktober wordt om 8.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Ljurkstrjitte 43 in De Westereen feestelijk geopend door filiaalleider Anne Bakker.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Het tijdelijke filiaal aan de Noarder Stasjonsstrjitte 81 sluit op woensdag 7 oktober as. om 18:00 uur.

Kraskaarten en tegoedbonnen
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI De Westereen? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als robotstofzuigers en video deurbellen of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Duurzame winkel
Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De vernieuwde winkel aan de Ljurkstrjitte 43, De Westereen beschikt over 150 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van 08.00 tot 20.00 uur. Op donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur. Op zondag gesloten. Kijk hier voor meer informatie.

Over Aldi
ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. De supermarktketen heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food. ALDI biedt de beste levensmiddelen en verbruiksartikelen voor dagelijks gebruik en verrast met wisselende actie-artikelen. Hoge kwaliteit tegen de beste prijs is de essentie van het bestaan van ALDI, waarbij het de consument helpt met het besparen van tijd, geld en onnodig gedoe.

Coronamaatregelen
Uiteraard zijn ook tijdens de opening de coronamaatregelen van kracht:

  • Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen
  • Kom alleen (1 persoon per huishouden)
  • Het gebruik van een winkelwagen is verplicht
  • Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers
  • Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers. En koop niet meer dan u nodig hebt
  • Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op