Foto: Jaap de Boer

DOKKUM – Meulen & Baarsma Quality beds in Dokkum hoefde in corona- tijd weinig te veranderen in de winkel aan de Zuiderschans. ,,Onze win- kel is ruim opgezet en staat niet vol, dus die anderhalve meter afstand kunnen we hier goed in acht nemen’’, stelt Jan-Geert van der Meulen die de beddenspeciaalzaak in Dokkum samen met zijn vrouw Anca runt.

Het is alweer vijf jaar geleden dat Jan-Geert de zaak officieel overnam van zijn vader en broer. ,,Mijn familie had al een goede naam opgebouwd en dat heb ik voortgezet’’, stelt de oudste uit het gezin Van der Meulen & Baarsma. Hij vindt het belang- rijk dat klanten zich op hun gemak voelen in zijn winkel. ,,Ik speel geen toneel, maar geef een eerlijk advies. Daarnaast luister ik ook graag naar het verhaal van klanten achter het kopen van een nieuw bed. De sfeer moet ontspannen zijn, dat past bij de producten die wij verkopen.’’

Drukste maand
In het begin van de coronacrisis was het ook bij Meulen & Baarsma stil in de winkel. Na een paar weken werd het weer drukker en de meimaand was de beste sinds jaren. ,,Veel men- sen gaan niet op vakantie en kiezen in plaats daarvan voor een nieuw kwaliteitsbed. Wij voorzien klan- ten daarbij graag van een deskundig advies. Een goede nachtrust is bepa- lend voor de rest van je dag dus een bed moet goed zijn. Dat verwachten klanten ook van ons’’, zegt Van der Meulen. Zowel de verkoper als de winkel stralen rust uit. De rust die goed bij de omgeving past.

Hoog-laagbedden
Nieuw is het ruime assortiment aan hoog-laagbedden voor de zorg. Die worden steeds vaker verkocht. Vooral als deze bedden voor de langere termijn no- dig zijn willen mensen toch liever zo’n bed aanschaffen. Ook voor de toekomst. Zeker nu mensen langer thuis blijven wonen. Mensen kunnen bij Meulen & Baarsma terecht voor boxsprings vanaf 995 euro. Bij deze speciaalzaak ben je verzekerd van een goed advies.

Meer informatie: www.meulenenbaarsma.nl