DOKKUM Na een uitstapje van 2,5 jaar naar de Rondweg Noord in Dokkum is DOKcom PR & Communicatie weer terug in de historische binnenstad van Dokkum. De DOKcommers van Communicatiebureau Dokkum zijn te vinden aan de Kleine Oosterstraat, nummer 12. De entree ligt aan de achterkant van het pand, aan de Molenbuurt.

“Dit authentieke gebouw past ook perfect bij waar we als team het komende jaar verder naar toe willen groeien”, vertelt eigenaar Wytse Pyt de Jager. “Naast alle uitvoerende werkzaamheden – waaronder het maken van Dokkum Magazine 2019 – geven we steeds vaker communicatieadvies. Daar gaan we ook volop mee door”. Het team van DOKcom, Communicatiebureau Dokkum, is inmiddels uitgegroeid tot drie medewerkers.

Vijf jaar geleden begon het avontuur van de Dokkumer ondernemer met het opzetten van online stadskrant in-dokkum.nl. Die werd eerst ook gemaakt in de historische binnenstad aan de Oranjewal in Dokkum. Daarna 2,5 jaar in het bedrijvencentrum aan de Rondweg Noord in Dokkum. Na een fijne tijd in dit bedrijvencentrum, keert team DOKcom terug naar het hart van de stad. Daar waar het gebeurt. Dicht op het nieuws, vlakbij alle evenementen en in een prachtig historisch gebouw aan de Kleine Oosterstraat. Tot 2013 was hier het Natuurmuseum gevestigd. Het pand is in 1904 gebouwd en heeft vele jaren de functie van Openbare Lagere School gehad.

vwCommunicatiebureau Dokkum
DOKcom groeit inmiddels steeds meer uit tot een volwaardig communicatiebureau, dat online, op papier en op tal van andere manieren de juiste boodschap overbrengt. “Op verzoek van onze klanten is het aantal diensten en producten bij DOKcom PR & Communicatie steeds verder uitgebreid”, vertelt de Jager. “Communicatiemiddelen van website tot magazine en van visitekaartje tot spandoek konden we al leveren. In de afgelopen tijd hebben we onder andere online marketing, DTP & grafische vormgeving en pers & woordvoering toegevoegd aan ons dienstenpakket. “Behalve ons nieuwe adres verandert er aan onze contactgegevens niets.”
Kijk ook op de website: www.dokcom.nl.