Al meer dan tien jaar trakteert Ineke Postma van fashionzaak INUZ dames rondom in de provincie op een spetterende modeshow als aftrap van het nieuwe modeseizoen. “Ook dit jaar bieden we in Franeker, Joure en Surhuisterveen fashion events vol inspiratie, informatie en uiteraard de mooiste mode”, belooft Ineke. “En na afloop kun je meteen jouw favoriete items passen!”

Op woensdag 2 oktober verandert Brasserie Kolkzicht in Surhuisterveen een avondlang in het Mode-Mekka van Friesland. “Deze avond kun jij je onderdompelen in de nieuwe modetrends”, vertelt organisator Ineke Postma. “We laten je de nieuwe collecties zien, maar ik geef ook informatie over de nieuwe kleuren, stoffen en kleurcombinaties. Kortom: zeker de moeite waard om langs te komen.”

Een heerlijk avondje uit

De modeshows van damesmodezaak INUZ zijn sinds de start in 2006 uit- gegroeid tot een begrip in de regio. Niet alleen modeliefhebbers zitten ie- der jaar op de eerste rij, ook dames die voor een gezellige avond komen, we- ten de modeshows te vinden. “Eerst samen lekker uit eten, om vervolgens in de watten gelegd te worden tijdens de show: we maken er een heerlijk avondje uit van”, lacht Ineke.

Zo staat er bij Brasserie Kolkzicht een speciaal Fashionmenu op de kaart op woensdag 2 oktober. “Samen met vriendinnen, familie of collega’s kun je vanaf 17.30 uur aanschuiven voor het diner. Om 19.30 uur start de mode- show in de grote zaal van Kolkzicht. En aan het einde van de avond is de win- kel open, zodat je kleding meteen kunt passen”, vertelt Ineke enthousiast. “Zo heb je de nieuwste outfits de volgende dag meteen in je eigen kledingkast.”

Verrassende combinaties

Als leading lady van de avond vertelt Ineke de aanwezige gasten tijdens de modeshow in geuren en kleuren welke stoffen en kleurencombinaties er mogelijk zijn. “Dat is de kracht van onze modeshows”, weet ze. “Ik vertel niet alleen wat de modellen dragen, maar laat je ook zien hoe je het zelf kunt dragen en verrassende combinaties kunt maken. We laten daarom ook alleen merken zien die je in onze INUZ-winkels kunt vinden.”

In de loop der jaren zijn Ineke’s modeshows uitgegroeid tot meer dan alleen een event. “Kort samengevat hebben we drie soorten evenementen: The Show, The Brunch en The Tas- te”, legt Ineke uit. “The Show is een modeshow zoals in Surhuisterveen op 2 oktober. Bij The Brunch trakte- ren we je ‘s ochtends op een heerlijke brunch, waarna de show start. En bij The Taste combineren we mode met
food en geniet je van een luxe driegan- genmenu met de lekkerste hapjes en de mooiste outfits.”

INUZ staat voor je klaar

Bijzonder detail is dat iedere show wordt afgesloten met de mogelijkheid om na afloop meteen de zojuist gepresenteerde kleding te passen in de winkel. “Het is daar dan vaak gezel- lig druk”, lacht Ineke. “Maar je kunt natuurlijk ook later langskomen om jouw favoriete outfit te passen. Welke manier van shoppen ook bij jou past, INUZ staat voor je klaar!”

Alle events op een rijtje

INUZ pakt flink uit dit najaar. We zetten alle events voor je op een rijtje. Kijk ook op www.inuz. nl voor meer informatie over events bij jou in de buurt.

Fashion Show – Franeker

25 september – 18.45 – 22.00 uur
Grandcafé De Doelen
*Entree gratis

The Brunch – Franeker

29 september – 11.00 – 14.00 uur
Grandcafé De Doelen
* Tickets via de website verkrijgbaar

The Taste – Franeker

29 september – 18.30 – 22.00 uur
Grandcafé De Doelen
* Tickets via de website verkrijgbaar

Fashion Show – Surhuisterveen

2 oktober – 19.30 – 22.00 uur
Brasserie Kolkzicht
* Fashion Menu vooraf reserveren bij Kolkzicht. De kosten bedragen € 10,00, excl. drinken.

The Taste – Joure

3 oktober – 18.30 – 22.00 uur
De Jongens van Joure, De Merk 13
* Tickets via de website verkrijgbaar

www.inuz.nl