Heerenveen, 22 april 2021 – Kinderwoud Kinderopvang bestaat dit jaar 50 jaar en onder het motto van wie jarig is trakteert, heeft directeur/ bestuurder Vanessa Weewer donderdagochtend 22 april jl. een cheque ter waarde van € 3.000,- uitgereikt aan Regina Valk van Stichting Jarige Job.

Een verjaardag hoort de mooiste dag van het jaar te zijn voor een kind, ook voor de kinderen die het minder breed hebben. Helaas zijn er in Nederland ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox ter waarde van €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

De missie van Kinderwoud is ‘Elke dag een mooie dag!’, ook voor de kinderen die het minder breed hebben en zeker als ze jarig zijn! Daarom draagt Kinderwoud graag haar steentje bij aan dit prachtige doel. In het kader van het 50-jarig bestaan is daarom vanuit elke locatie een bedrag van € 50,- gedoneerd, wat tot een gezamenlijk bedrag van € 3000,- heeft geleid. De overhandig van de cheque heeft plaatsgevonden op locatie De Poppestien Burgum.

Meer informatie over Stichting Jarige Job: https://stichtingjarigejob.nl/

Kinderwoud, jong geleerd, samen gedaan!

kinderwoud.nl/50jaar