Bent u van plan om een dorpsfeest, optocht of een muziekevenement te organiseren? Laat ons weten wat de plannen zijn. Organisatoren die van plan zijn om dit jaar een evenement in de gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel te organiseren, kunnen zich nog t/m 31 maart aanmelden.

 Onzekerheid door corona

Door de coronamaatregelen is er nog veel onduidelijk of evenementen door kunnen gaan.
De gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel willen graag weten of er (voorlopige) plannen zijn. Er wordt een evenementenkalender gemaakt, zodat er een goede spreiding ontstaat van evenementen die mogelijk komen. Ook is er overleg met de Veiligheidsregio en politie. Bij de hulpdiensten moet er voldoende ruimte zijn, zodat de veiligheid tijdens het evenement zo goed mogelijk is. Dit kan gevolgen hebben voor het wel of niet doorgaan van het evenement.

Aanmelden of meer informatie?
Bent u van plan om een dorpsfeest, optocht of een muziekevenement te organiseren? Laat ons weten wat de plannen zijn! Aanmelden van het evenement kan t/m 31 maart door een mail te sturen naar de evenementencoördinator Martine van der Kloet via m.vanderkloet@noardeast-fryslan.nl. Vermeld daarbij uw gegevens, soort evenement, datum en locatie van het evenement.

EINDE PERSBERICHT

Nadere informatie bij Team Communicatie

tel. (0519) 29 88 88, e-mail: info@noardeast-fryslan.nl