DE WESTEREENDER – In Duitsland is het wereldberoemde Oktoberfest afgezegd vanwege corona, maar in Noordoost-Friesland kan het feest gewoon doorgaan. De spectaculaire Große Oktoberfest Pubquiz Show vindt plaats op zaterdag 3 oktober Het is een vervolg op de Grote de Online Quarantaine Pubquiz Show die op 20 mei plaatsvond. Op veler verzoek vindt nu de tweede editie plaats.

Meld je snel aan!

De Westereender en de Hossebos zijn dan toch overstag gegaan. Reden: de vele positieve reacties die de organisatoren Wessel de Roos en Pieter Jan Heidstra ontvingen na afloop van de quiz. De mening van Wessel en Pieter Jan was dan ook ‘Das musste fortgesetzt werden’.

Terwijl de regels rondom corona weer strenger gaan worden hebben Wessel en Pieter Jan bedacht om Die Große Oktoberfest Pubquiz Show te organiseren. Het belooft weer een onvergetelijke avond te worden vol plezier, humor en verwennerij. Zo zijn er leuke, gekke en overheerlijke prijzen te winnen. Daarbij kun je denken aan een weekend geheel verzorgd naar het Sauerland, een 3-gangen diner in stijl bij je thuis klaar gemaakt (max 6 personen), diverse tegoedbonnen und natürlich viele Deutsche Bier und Wein Pakete. Dus geef je vanaf 10 september 20.00 uur op, want dit wil je niet missen. Houd de Facebookpagina en website van De Westereender goed in de gaten. VOL=VOL.

Uiteraard wordt er wederom een speciale Hossebox samengesteld voor de deelnemers. Bedrijven die dit initiatief willen sponsoren en een plek op de populaire Hossebox willen ontvangen, kunnen contact opnemen met de initiatiefnemers. Wessel en Pieter Jan hopen en verwachten dat weer vele teams zich zullen aanmelden. ,,Wir erleben einen gemeinsamen Abend wie nie zuvor! Bis 3 oktober.’’