TWIJZELERHEIDE – Ooit begonnen als meubelstunter, doorgegroeid tot meubelspeciaalzaak en uitgegroeid tot een bedrijf die je complete woninginrichting kan verzorgen. Wat is er tegenwoordig níet verkrijgbaar bij Woonland in Twijzelerheide? Sinds afgelopen zomer is er hard gewerkt om de zaak uit te breiden en naast kwaliteitsmeubelen in verschillende prijsklassen ook vloeren,  raamdecoratie en traprenovatie aan te bieden.

Om het nieuwe aanbod een goede plek in de winkel te geven is de showroom verbouwd en is er een ruime afdeling met laminaat-, PVC-, vinyl, traprenovatie en tapijtvloeren voor terug gekomen. Ook raamdecoratie, van gordijnen tot jaloezieën en van plissé tot rolgordijnen, heeft een plekje gekregen in de showroom. Met vakkundige stoffeerders en vloerleggers in dienst en een eigen bezorgdienst heeft Woonland alles in huis om de klant volledig het werk uit handen te nemen. Dat is volgens Menno dan ook de kracht van Woonland. ,,Wat wij doen is van A tot Z de klant ontzorgen en dat doen we op een manier die bij ons past. We staan dicht bij onszelf. En we kijken echt naar hoe we jou als klant het beste kunnen helpen.” Collega Marijke vult aan: ,,Ik zeg wel eens, als je bij Woonland binnenkomt moet het eigenlijk voelen alsof je bij de buurvrouw op de

koffie gaat. Er heerst hier een ongedwongen sfeer.” Wybe kan dat beamen. ,,We willen dat klanten zich hier op hun gemak voelen en dat doen we ieder op onze eigen manier.” Dat dat gewaardeerd wordt blijkt uit verschillende online reviews: ,,Bijzonder prettige manier van zakendoen. Alles snel geregeld, geluisterd naar mijn wensen. Waar voor je geld. Hier ga ik absoluut nog een keer heen!”
 
Je meubels direct mee naar huis
Wat verder sterk is aan Woonland is dat veel meubels uit voorraad leverbaar zijn. ,,Veel van onze meubels hebben we op voorraad en kunnen vaak nog dezelfde week en soms zelfs dezelfde dag nog geleverd worden. Dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.” Naast alle meubels die uit voorraad leverbaar zijn, is er bij Woonland ook veel maatwerk mogelijk. Douwe: ,,Een andere stof, een andere opstelling van een hoekbank; een 
heleboel meubels zijn op maat te bestellen. Vanzelfsprekend duurt dat wel wat langer als een meubel uit voorraad maar ook daarin doen we ons best om zo snel mogelijk te leveren.”
 
Ook het feit dat Woonland een eigen bezorgdienst heeft, en zelf stoffeerders en vloerleggers in dienst heeft, maakt dat klanten goed, vakkundig en snel geholpen kunnen worden.
 
Bij Woonland weet men: als je een klant écht helpt, door te kijken naar wat de klant écht nodig heeft of graag wil, dan heb je potentieel een klant voor het leven. ,,We bouwen graag een band op met onze klanten. Dus we nemen graag de tijd voor je”, besluit Menno.
 
Bekijk het aanbod online op woonland.eu of bezoek de winkel aan de Bjirkewei 9 in Twijzelerheide.