Wat een seizoen voor VEENS voetbal academie: Wedstrijden gewonnen van SC Cambuur, SC Heerenveen en de 1e en 2e plek op grote toernooien behaald.

Kom jij na de zomer ook bij de DE MOOISTE EN MEEST INNOVATIEVE VOETBALOPLEIDING VAN HET NOORDEN?

Dit artikel gaat verder onder de foto.

VEENS U11/U12
Op dinsdag 15 maart nam een combinatieteam van de U11/U12 van VEENS het op tegen 2 teams van de U11 van SC Heerenveen. De eerste wedstrijd eindigde in 2-2 en de tweede wedstrijd werd gewonnen met 4-2. Op vrijdag 13 mei werden er TWINGAMES gespeeld tegen SC Cambuur U11 en ook daar trokken de talenten van VEENS aan het langste eind door overall te winnen met 4-11. In Joure werden nog TWINGAMES gespeeld tegen I.S.R (International Sports Revolution) uit Zwolle; tegen deze academie werd en 2x verloren en 2x gewonnen. 

VEENS U8
De U8 deed mee aan een groot toernooi georganiseerd door SC Heerenveen. Clubs uit Friesland maar ook ver daarbuiten waren uitgenodigd: De jongens werden 1e in een poule met grote clubs zoals Blauw Wit ’34, Roda Raalte en Sedoc voetbalschool en bleven o.a. clubs als Drachtsterboys, Helpman, Buitenboys SC en HZVV voor. In de finale poule kwam VEENS uiteindelijk 1 punt te kort en eindige op een 2e plaats, SC Heerenveen (team 1) eindigde bovenaan, nummer 3 was: SV Lycurgus en nummer 4 werd VV Heerenveen. 

VEENS U9
Deze jongens hebben de 1e officiële trofee in de geschiedenis van de voetbal academie binnengehaald. Op het regio toernooi georganiseerd door SC Heerenveen werden de jongens uiteindelijk de winnaar van 64 deelnemende teams. Vooral in de finale wedstrijd tegen VV Heerenveen was het enorm spannend. Het scoreverloop: 1-0 voor, 1-1, 2-1 voor, 2-2, 2-3 achter met nog 3 minuten te gaan, 3-3 met nog 1 minuut op de klok en toen was daar in de laatste seconde het winnende doelpunt! Wat een ontlading en wat een huldiging op de tribune met de mascotte van SC Heerenveen: Heero.

Dit team speelde later ook nog een mini toernooi met SC Cambuur U8/U9 en Sedoc voetbalschool U9. Sedoc eindigde hier op de 1e plaats, Veens op de 2e plaats en SC Cambuur op de 3e plaats.

DE TOEKOMST

In september 2022 starten de nieuwe (talenten) teams van VEENS Voetbal Academie weer!

Wil jij ook graag bij een team en je meten met de beste spelers uit Noord Nederland? Je traint gezamenlijk, wordt getest in het (test-)centre van Allert Pol Fysiotherapie, krijgt les over voeding en tactieken, doet teambuilding/multisport activiteiten zoals kickboksen, speelt wedstrijden tegen betaald voetbal organisaties zoals SC Cambuur, SC Heerenveen en/of grote voetbal academies of speelt misschien wel een toernooi in het buitenland! Ben jij tussen 6 en 16 jaar of ken je als scout / trainer / voetbalkenner iemand die bij zo’n groep hoort? Je kunt je nog GRATIS opgeven voor de MATCHDAY Selectiedag op zondag 12 juni. Op deze ochtend kun jij je selecteren voor de Performance ELITE teams (U8 tm U16), opleidingsgroep of de voetbalschool van VEENS> meer informatie over de groepen en o.a. de tijden van deze selectiedag vind je op de website www.veensvoetbalacademie.nl.

VEENS VOETBAL ACADEMIE: BELEEF VOETBAL ZOALS JE HET ALTIJD AL HEBT WILLEN BELEVEN!