De gemeente Noardeast–Fryslân organiseert een live-uitzending voor inwoners over de plannen voor een groen en duurzaam Noardeast-Fryslân. Tijdens de live-uitzending presenteert de gemeente haar groenstructuur- en biodiversiteitsplan. Gedurende en na de uitzending is het mogelijk om te reageren op de plannen van de gemeente.

De digitale bijeenkomst wordt gehouden op woensdagavond 15 september om 19:00 uur en is live te volgen via RTV NOF (tv-kanaal 20 bij Kabelnoord of www.rtvnof.nl/groeninrichting) en de Facebookpagina van de gemeente. De gemeente doet tijdens de sessie haar plannen en ambities op het gebied van groen en biodiversiteit uit de doeken. Ook is wethouder Fedde Breeuwsma aanwezig om de visie van de gemeente kenbaar te maken.

In de live-uitzending hoort de gemeente graag van de inwoners wat zij van de groenplannen vinden. Tijdens de uitzending is het mogelijk om vragen te stellen via WhatsApp: 06 120 830 46. Na de uitzending kan men via www.noardeast-fryslan.nl/landschap de plannen bekijken en reageren.