DE WESTEREEN – Het lijkt al weer zo lang geleden… en dat is het ook! Doarpsfeest in De Westereen. In 2019 reden voor het laatst de praalwagens, waren de straten en tuinen versierd en konden de dorpsbewoners een week lang genieten van allerlei activiteiten.

Lees verder onder de foto.

Volgend jaar wordt er weer een dorpsfeest georganiseerd. Waarom dit jaar niet? Het ‘grote’ doarpsfeest is eens in de twee jaar. Vorig jaar kon het niet doorgaan om de welbekende redenen en dit jaar hebben een aantal dorpen om De Westereen heen dorpsfeest. Daarom heeft de organisatie er voor gekozen in 2023 weer groots uit te pakken. Omdat De Westereenders ook dit jaar wel een feestje hebben verdiend, wordt op 16 en 17 september ‘kleintje doarpsfeest’ gehouden.

Er staan voor jong en oud leuke activiteiten op het programma. Welke dat zijn, leest u in het programma hieronder. Let op activiteiten waarvoor u zich moet aanmelden. Doe dat vandaag of morgen, want vol = vol. Dit jaar is er een mooie samenwerking met revueploeg De Westereen. We vinden het leuk als het dorp de ‘Westereender flagge’ tijdens het feest aan de gevel hangt.