BUITENPOST – Op een mooie zichtlocatie in hartje Buitenpost, startten Sebastiaan Postema en zijn partner Loekie Zijlstra op 13 mei 2022 met hun keukenzaak KüchenTreff Buitenpost. Die mooie zichtlocatie verdienen de Duitse keukens ook zeker. Ze mogen gezien, nog beter, bewonderd worden.

Sebastiaan Postema heeft inmiddels bijna twintig jaar ervaring in de keukenbranche. Voor Sebastiaan is een keuken verkopen veel meer dan werk. “Keukens zijn een passie voor mij, waarvan ik nooit genoeg krijg. Ik heb daarom ook bewust gekozen voor kwaliteit en eerlijke prijzen. Een keuken kopen doe je niet zomaar. Daarom kies ik naast kwaliteit en service, voor een persoonlijk contact, een eerlijk gesprek en indien nodig adviseren op alle gebieden. Ik hou alles in eigen hand, vanaf het eerste moment begeleid ik het volledige proces, van informatie verstrekken tot de plaatsing en voeg daar altijd een nagesprek aan toe. Ik ben pas tevreden als mijn klanten een grote glimlach op hun gezicht hebben, omdat zij blij en dus ook tevreden zijn.”

Sebastiaan Postema, die in het weekend terzijde wordt gestaan door zijn partner Loekie Zijlstra, heeft een ervaring van bijna twintig jaar in de keukenbranche. Dit bij gerenommeerde en aansprekende keukenzaken. “Ik ben enorm blij met die ervaring. Ik weet waar ik over praat, maar weet ook de valkuilen die je tegen kunt komen. Natuurlijk kunnen wij vanaf een tekening aan de slag gaan, maar nooit nadat we de situatie ter plaatse hebben bekeken en gemeten. Dit blijkt in de praktijk ontzettend belangrijk. Wanneer mensen een keuken bij ons kopen wordt het hele proces van A tot Z door ons verzorgd. Van advies tot ontwerp, van levering tot montage en afwerking. Maar steeds blijft de klant centraal staan en wordt hij bij het volledige proces betrokken. Daarnaast kunnen mensen ook bij ons terecht voor demontage, keukenrenovaties en meerwerk, zoals leidingwerk.”

Sebastiaan en Loekie zijn mensen van de vloer, gemakkelijk benaderbaar en meedenkend. “Het allereerste gesprek is vaak van groot belang. Mensen zijn op zoek naar iets moois, iets wat bij hen past en daarnaast op zoek naar kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ik ben van mening dat je vanuit hun wensen creatief moet zijn, om die wensen te realiseren. Dit gaat op basis van vertrouwen en eerlijkheid. Wij beschikken niet over een mega-showroom. Dat willen we ook niet. Wij kunnen met onze twaalf opstellingen alle mogelijkheden optimaal tonen, zodat mensen ook een reëel beeld kunnen vormen van het eindresultaat. Met onze opstellingen en materialen kunnen we eindeloos variëren, lees naadloos inspelen op waar mensen naar op zoek zijn. Omdat keukens voor mij echt een passie zijn, hou ik van een persoonlijk gesprek en vind ik advies geven prachtig. Natuurlijk staat de wens van de klanten daarbij steeds voorop. Bovendien denk ik altijd in oplossingen, nooit in problemen, maar dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Omdat ik naast eigenaar ook verkoopadviseur ben, krijgen mensen tijdens het hele proces ook maar met een persoon te maken. Een pluspunt denk ik.” Dat KüchenTreff Buitenpost wat betreft de inbouwapparatuur ook alle topmerken kan leveren is een logisch gevolg van het streven naar tevredenheid, naar de lach op het gezicht.

Een man een man, een woord een woord? Sebastiaan Postema gaat vaak genoeg verder, omdat hij, zoals hij het zelf noemt, gepassioneerd is. Sebastiaan: “Kwaliteit staat voorop in alles wat wij doen. Niet alleen de keuken zelf, maar ook in het hele proces van advies tot oplevering. Onze klanten weten vooraf ook qua prijs precies waar ze aan toe zijn. Bij ons geen handjeklap, maar direct duidelijkheid. Ik merk dat mensen van deze duidelijkheid houden. Je mag niet vergeten dat een keuken kopen een hele investering is en dus is vertrouwen enorm belangrijk. Dat geldt voor mij ook voor een keuken van bijvoorbeeld 3000 euro. We hebben keukens in elke prijsklasse, maar iedere klant is ontzettend belangrijk en bieden we dezelfde service en kwaliteit”, vervolgt Sebastiaan die daar nog graag en heel spontaan aan toevoegt: “Een goed uitgedacht ontwerp is de basis van een keuken waar je jaren plezier van hebt. Prachtig om een keukenontwerp realiteit te zien worden. Geen klant is hetzelfde. Geen keuken hetzelfde. Maar uiteindelijk de grote glimlach bij de klant wel. Daar doe ik het voor.” Uit deze woorden, maar bovenal de toon van de woorden, blijkt ook weer de passie.

KüchenTreff Buitenpost, Nijenstein 1-3 is een keukenzaak, waar men gewoon zomaar even binnen loopt voor een eerste oriënterend gesprek. Een adres waar open- en eerlijkheid centraal staan. Bij KüchenTreff Buitenpost staan twee Duitse keukenmerken centraal. Sebastiaan sprekend vanuit zijn enorme ervaring: “Die worden al jaren geroemd om hun hoge kwaliteit, innovatie en eerlijke prijzen. De ligging van ons bedrijf in Buitenpost is ideaal: een half uurtje van Groningen en Leeuwarden. Je hoeft de grens niet over voor Duitse keukens. Dat veel mensen inmiddels niet meer letten op gemeente of provinciegrenzen blijkt uit de klanten die vanuit een straal van zo’n 75 kilometer de weg naar keukengeluk weten te vinden.” KüchenTreff Buitenpost is vijf dagen per week geopend en indien gewenst is het bovendien mogelijk om ’s avonds in alle rust af te spreken.

Dit bericht is gepost in Juni. Bookmark de link.