VOORDELIG ADVERTEREN IN 'DE WESTEREENDER'

De Westereender, ook wel de leukste krant van Noord-Oost Friesland genoemd. De Westereender wordt uitgegeven door Heidstra Media. De krant wordt gratis huis-aan-huis verspreid in een oplage van ruim 36.600 exemplaren. 

Het uitgeven van een kwalitatief hoogwaardige krant die goed wordt gelezen is het hoofddoel. Om die reden zijn de advertentietarieven, ten opzichte van de concurrentie, iets hoger.

OPGAVE ADVERTENTIES

Indien u voordelig wilt adverteren adviseren wij u om voor meerdere plaatsingen te kiezen, dan kunnen wij een scherper tarief voor u vastleggen. Voor informatie en opgave van advertenties kunt u terecht bij:

Heidstra Media
Johan Henk Heidstra
Haadwei 51a
9104 BC DAMWÂLD
Tel. 06-51301059
mail: j.heidstra@heidstramedia.nl

Algemene informatie

Bel of mail voor informatie met Pieter Jan Heidstra van HeidstraMedia

HeidstraMedia
Pieter Jan Heidstra
Feddamastrjitte 2
9271 JJ DE WESTEREEN
Tel. 06 11 43 42 72
mail: info@heidstramedia.nl

TECHNISCHE INFORMATIE

Drukprocédé: offset-rotatie
Oplage: 36.600 exemplaren
Druk materiaal: scherp raster: 34
Zet- / pagina spiegel: 262mm x 385mm
Voorpagina: 132mm x 70mm.

AANLEVEREN ADVERTENTIES

Een aantal dagen voor de uiterste inleverdatum van uw advertentie wordt u, als u dit met ons afspreekt, gebeld. Er wordt met u afgesproken hoe u de advertentie aanlevert. Foto’s of originele bedrijfslogo s uitsluitend per e-mail in bruikbare resolutie. De advertenties kunt u digitaal aanleveren per e-mail.

Digitale aanlevering graag als JPG-, EPS- of PDF-bestand.

Advertenties in Word en Excel, worden opnieuw gezet en kunnen een ander lettertype geven.

AANSPRAKELIJKHEID

Heidstra Media doet haar uiterste best om advertenties foutloos over te nemen indien deze niet kant en klaar worden aangeleverd. Desalniettemin is het mogelijk dat er toch een onjuistheid in uw advertentie komt. Heidstra Media is niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade, vervolgschade of schade van welke aard ook, ontstaanuit, of verband houdende met de plaatsing van een advertentie of redactioneel artikel in De Westereender. Uiteraard is in goed overleg een passende oplossing mogelijk.