VOORDELIG ADVERTEREN IN 'DE WESTEREENDER'

De Westereender is het Nieuws- en advertentieblad voor De Westereen en regio. De Westereender wordt maandelijks uitgegeven door Stichting “de Westereender”. De krant wordt gratis huis-aan-huis verspreid in een oplage van ruim 30.000 exemplaren. Doordat de krant wordt uitgegeven door een stichting heeft zij het maken van winst niet als doelstelling.
Het uitgeven van een kwalitatief hoogwaardige krant die goed wordt gelezen is het hoofddoel.
Om die reden kunnen de advertentietarieven ook relatief laag worden gehouden.

OPGAVE ADVERTENTIES

Indien u voordelig wilt adverteren adviseren wij u voor 6 of 12 plaatsingen te kiezen, dan kunnen wij een scherpe mm. prijs voor u vastleggen. Voor informatie en opgave van advertenties kunt u terecht bij:

Heidstra Media
Johan Henk Heidstra
Fogelsang 69
9271 GC DE WESTEREEN
Tel. 06-51301059
mail: j.heidstra@heidstramedia.nl

Algemene informatie

Bel of mail voor informatie met Pieter Jan Heidstra van HeidstraMedia

HeidstraMedia
Pieter Jan Heidstra
Feddamastrjitte 2
9271 JJ DE WESTEREEN
Tel. 06 11 43 42 72
mail: info@heidstramedia.nl

TECHNISCHE INFORMATIE

Drukprocédé: offset-rotatie
Oplage: 30.000 exemplaren
Druk materiaal: scherp raster: 34
Kolombreedte (mm): 41 (advertentie) – 49 (redactie)
Zet- / pagina spiegel: 26,4 x 38,2 cm
Aantal kolommen: 6 (advertentie) – 5 (redactie)
I.M. en voorpagina: kolombreedte 49 mm.

AANLEVEREN ADVERTENTIES

Een aantal dagen voor de uiterste inleverdatum van uw advertentie wordt u, als u dit met ons afspreekt, gebeld. U kunt dan aangeven dat u een advertentie wilt plaatsen. Er wordt met u afgesproken hoe u de advertentie aanlevert. Als u (telefonisch) ruimte reserveert is deze gekocht en wordt deze altijd aan u gefactureerd. Ook als u niets aanlevert. Alleen tekst kunt u aanleveren per fax en per e-mail. Foto s of originele bedrijfslogo s uitsluitend per post en per e-mail. Kant-en-klare advertenties kunt u digitaal aanleveren per e-mail in CYMK (drukkleuren), levert u aan in RGB (beeldschermkleuren) is er kans dat de kleuren niet overeen komen tussen het aangeleverde bestand en de gedrukte versie.
Digitale aanlevering graag als JPG-, EPS-, TIFF- of PDF-bestand. U kunt ook aanleveren in Adobe Indesign of Illustrator.
Advertenties in Word en Excel, worden opnieuw gezet en kunnen een ander lettertype geven.

AANSPRAKELIJKHEID

De Westereender doet haar uiterste best om advertenties foutloos over te nemen indien deze niet kant en klaar worden aangeleverd. Desalniettemin is het mogelijk dat er toch een onjuistheid in uw advertentie komt. Stichting De Westereender is niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade, vervolgschade of schade van welke aard ook, ontstaanuit, of verband houdende met de plaatsing van een advertentie of redactioneel artikel in De Westereender. Financiële vergoedingen of kortingen zijn daardoor niet mogelijk.